0

Splošni pogoj

Splošni pogoji uporabe spletnega mesta pikarije.thinkific.com so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

Podatki o podjetju:
BusyBee, spletna trgovina, Barbara Završnik s.p.
Ustanovljeno pri AJPES, izpostava Kranj, 17.10.2016;
Sedež podjetja in lokacija opravljanja dejavnosti: Gorenjska cesta 31a, 4240 Radovljica.
Matična številka: 7160755000
Davčna številka: 46291512
Podjetje JE zavezanec za plačilo DDV (ID: SI46291512)
E-naslov: zavrsnik.barbara@gmail.com
Tel.: +38631475092

Svetujemo vam, da pred uporabo spletnega programa Pikarije preberete spodaj napisane Pogoje poslovanja. Kot uporabnik se z navedenimi pogoji strinjate s postopkom prijave na spletni program.

Upravljalec si pridržuje pravico do spremembe pogojev kadarkoli in brez vnaprejšnjega obvestila. Vse spremembe so zavezujoče za kupce od objave na spletni strani. V primeru, da se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da nakupa ne opravite.

Način plačila

Naročilo spletnega programa je mogoče na ozemlju Evropske unije. Omogočeno je plačilo preko predračuna – UPN nalog (le za nakupe na ozemlju Evropske unije).

Cene

Vse cene so navedene v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Kupoprodajna pogodba med upravljalcem in kupcem je sklenjena v trenutku, ko upravljalec odda naročilo (kupec prejme elektronsko potrdilo naročila na naveden e-naslov). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za upravljalca, kot za kupca. Slike so lahko simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja.

Postopek naročila

Naročilo spletnega programa je možno preko spletne strani
V primeru, da potencialni kupec stopi v stik preko drugih komunikacijskih kanalov (mail, Facebook sporočilo, telefonski klic), bo dalje napoten na zgoraj omenjeno spletno mesto.
Kupec do obrazca za oddajo naročila dostopa preko spletnega naslova ____.
Pri oddaji prijavnice izpolne svoje ime in priimek, elektronski naslov, uporabniško ime na Facebooku (neobvezno) in potrdi, da se strinja s pogoji poslovanja, katerih povezava je dostopna v prijavnici.
Ob oddaji prijavnice avtomatsko prejme elektronsko sporočila z vsemi podatki in navodili za plačilo. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena.
Ob evidentiranju plačil ali posredovanju potrdila o plačilu na elekronski naslov pikarije@gmail.com kupec v roku 2 delovnih dni na svoj elektronski naslov prejme navodila za dostop do vsebin.
Upravljalec bo shranil vsebino vseh naročil.

Račun

Račun za kupljen spletni program in storitve boste v roku 10ih dni po plačilu prejeli na elektronski naslov. Spletni obrazec naročila, na spletni strani pikarije.si, ki ga izpolni kupec ob naročilu, ne velja kot račun. Ponudnik v svoji bazi hrani elektronsko kopijo poslanega računa.
Preklic naročila ali vračilo
V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) ima potrošnik pravico, da v 14-ih dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Navedeno velja izključno za fizične osebe, ki pridobijo dostop do spletnega tečaja za namene izven svoje pridobitne dejavnosti. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema dostopa do vsebin.
Uporabnik polno pravico lahko uveljavlja v primeru, da do vsebin še ni dostopal. V kolikor si je vsebine že ogledal, pa mu podjetje vrne delež, ki še ni bil pogledan. Podjetje na spletni strani pikarije.thinkific.com vodi evidenco o deležu (%) ogledanih vsebin vsakega uporabnika.
Vračilo opravljenih vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe.

V primeru želje odstopa od kupoprodajne pogodbe vas prosimo, da nas o tem predhodno pisno obvestite. Odstop od pogodbe potrošnik sporoči na e-naslov prodajalca: pikarije@gmail.com podjetje pa mu pošlje obrazec za odstop od kupoprodajne pogodbe.

Kupec izpolnjen obrazec lahko pošlje na naslov: BusyBee, Barbara Završnik s.p., Gorenjska cesta 31a, 4240 Radovljica ali pa na email naslov: pikarije@gmail.com.
Kupnino vam bomo povrnili najkasneje v 14-dneh na vaš bančni račun, ki ga zato v svojem zahtevku tudi navedete.
Pravico do vračila kupnine, garancije, stvarnih napak in nepravilno opravljenih storitev natančneje urejajo določila zakona o varstvu potrošnikov (neuradno prečiščeno besedilo).

Omejitev odgovornosti

BusyBee, Barbara Završnik s.p. ne odgovarja za uporabo spletnih strani pikarije.si in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin.
Podjetje lahko vse vsebine spreminja kadarkoli, brez obveznosti do obveščanja uporabnikov, in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

Omejena pravice uporabe vsebin

Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu pikarije.thinkific.com za svojo osebno uporabo pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.
Uporabniku je preko svojega uporabniškega imena in gesla do vsebin dovoljeno dostopati preko dveh lastnih naprav (npr. računalnik in pametni telefon).
V primeru kakršnih koli kršitev avtorskih pravic, kopiranja, deljenja ali nepooblaščenega snemanja vsebin bo uporabniku brez opozorila nemudoma odvzet dostop do vsebin, kršitev pa bo kazensko preganjana. Enako velja v primeru kršitve števila dovoljenih dostopov (dovoljeno dostopati preko 2 IP naslovov na enega uporabnika).

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, uporabnik lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Pritožba se odda prek e-poštnega naslova pikarije@gmail.com. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.
Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. BusyBee, Barbara Završnik s.p., ki kot storitev omogoča spletno trgovino na območju Slovenije, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS).

Varovanje osebnih podatkov

Upravljalec se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik za nedoločen čas hrani IP naslove vseh kupcev strani pikarije.si in pikarije.thinkific.com, pri kupcih pa še: ime in priimek, naslov, e-poštni naslov, uporabniško ime na družbenem omrežju Facebook, čas in datum nakupov in arhiv komunikacije s ponudnikom. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam ali posredovani v uporabo tretjim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Nazadnje posodobljeno: Radovljica, 31.05.2020

Nastavitve
To spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Domnevamo, da se s tem strinjate, vendar se lahko odjavite, če želite. Če uporabljate brskalni, lahko v njegovih nastavitvah omejite, blokirate ali odstranite piškotke. Na spletni strani se lahko pojavi tudi vsebina zunanjih spletnih strani. Za popolno informacijo o tem katere piškotke uporabljamo, kako jih zbiramo in obdelujemo prosim poglejte našo stran Splošni pogoji
Youtube
Strinjam se da se prikazuje vsebina vseh prisotnih na tej spletni strani.
Vimeo
Strinjam se da se prikazuje vsebina vseh prisotnih na tej spletni strani.
Google Maps
Strinjam se da se prikazuje vsebina vseh prisotnih na tej spletni strani.
Spotify
Strinjam se da se prikazuje vsebina vseh prisotnih na tej spletni strani.
Sound Cloud
Strinjam se da se prikazuje vsebina vseh prisotnih na tej spletni strani.
Pregled košarice